Sitat

#selvtillit

Avslutt uken med å bygge opp troen på deg selv! Du har det i deg! Jeg ønsker alle en riktig god helg.

fordi vi fortjener det!

Noen ganger sier noen noe vi er helt enige i. Denne gangen er jeg veldig enig med Morten Georgsen som er designer for møbler som selges gjennom Boconsept. Han sier: 'Hva er poenget med vakker desi...

tenk på hvordan du går:o)

Dagens sitat 26.10.2014

I dag er jeg inspirert av en artikkel i Huffington post skrevet avKathrine Aspaas. Hun er også spaltist i Aftenposten.Artikkelen heter Feminine Power in Business og var publisert 23. oktober 2014.M...

Dagens sitat 25.10.14

LIFE IS UNCERTAIN. EAT DESSERT FIRST. "Ernestine Ulmer" Dette er virkeliget sitat etter min smak :o). Jeg elsker dessert.Ha en fin dag alle sammen.

Dagens sitat 24.10.2014

"Brikkene begynner å falle på plass idet vi konsentrerer oss om det vi ønsker" Paulo Coelho, i Alef

Dagens sitat

Den frykt som røver manges ro er tanken på hva folk må tro. Det er kun ett at sige til: At follk må tro hva fan de vil (Piet Hein)
anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits