premiere 50 shades of grey

  

Vel, jeg var der. Og man får stå for det man har gjort, så her er bevisene for at jeg faktisk var på premieren. Jeg sammen med veldig mange andre jenter og damer , noen ytterst få menn og noen kjente fjes. Heldigvis hadde jeg og venninnen min tatt et glass vin før filmen i tillegg til det musserende vi fikk under filmen. Det tror jeg var bra. Mulig vi er for gamle, men dette var en veldig langtekkelig film. Jeg har lest bøkene og synes de var greit underholdende, selv om historien er syyyltynn. Filmen er etter min mening mye kjedeligere enn bøkene. Lite spennende og null historie. I tillegg går ikke filmen særlig mye lenger enn det de fleste har vært borti på soverommet i større eller mindre utstrekning- vel, i hvert fall når man har levd en stund. Noen liker det, andre ikke. Smak og behag! Skuespillerprestasjonen kan jeg ikke engang begynne på så jeg tar kortversjonen - oppsummert - gjennomført dårlig.

Uavhengig av filmen og bokens manglende kvaliteter, så er jeg ikke enig i medienes fremstillingen av at hovedrolleinnehaveren er undertrykket. Han utøver kontroll over henne, men jeg vil ikke si at hun verken er undertrykket eller lar seg undertrykke. Det kommer nok ikke så tydelig frem i filmen, men hun er grensesetteren og pusher hans grenser. Hun fortsetter  å stå opp for sine meninger og har en sterk vilje. For at deres forhold skal fungere så må han ha stor respekt for henne og de grensene hun setter. Så hvor undertrykkende er egentlig det?  Hva som så gjør at de blir opphisset - det for være opp til dem... og dere.

Er det verdt å se filmen? Nei. Kommer du til å se den hvis du er litt interessert - ja. Så god fornøyelse. Jeg anbefaler minimum to glass vin før filmen!

P.S - glemte å nevne goodiebagen. Ha ha, - en 50 shades olje, Elle magasinet, glidekrem,.. tror jeg stopper der.


introduction


this is not for you dog.

me with friend (sorry friend, but at least I don't mention your name)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er utdannet jurist fra universitetet i Bergen og Aix-en Provence og har jobbet som politiadvokat i mange år. I vår utdannet jeg meg til interiørinnreder ved norsk interiørskole og hoppet over til ny karriere som innreder og stylist i oktober 2014 fordi jeg hadde lyst til å gjøre noe annet . Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter. Jeg blogger om jobben og om ting som inspirerer meg.

Kategorier

Arkiv

hits