er i gjør det selv modus!

Å være i gjør det selv modus eller som engelskmennene sier DIY (do it yourself), gjør at jeg scroller mange ulike nettsider for tiden for gode tips. Ikke det at jeg på død og liv skal gjennomføre alle. Men kanskje i mitt fremtidige hjem - en gang - hvis det ellers passer inn. Det er morsomt å tenke på jeg en gang skal bygge mitt eget hus og da kan DIY-tips medføre buckets of money saved! 

Så her er dagens DIY-tips, for de av dere som holder på å bygge hus, eller de som har et kjøkken uten kjøkkenøy. Jeg er veldig fan av kjøkkenøy og kunne ikke greid meg uten tror jeg. Det  er praktisk som arbeidsbenk og gjester blir "hengende" der, noe som er veldig hyggelig når jeg er opptatt med grytene. Nå snakker jeg meg bort...her kommer dagens: 

KJØKKENØY:

har du en gammel kommode eller finner en på et loppemarked så er utgangspunket klart. Litt slipe/pussearbeid må påregnes for en fin toppflate, men ellers går det bra med primer og maling. Ta ut nederste skuff og sett inn kurver for å få stilen til en kjøkkenøy. Her er det brukt skinnhåndtak, men her som ellers, er det smak og behag som gjelder. Sett gjerne hjul på så kan den enkelt skyves til side. Snakk om en bonderomtantisk forbindelse på kjøkkenet! :o)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er utdannet jurist fra universitetet i Bergen og Aix-en Provence og har jobbet som politiadvokat i mange år. I vår utdannet jeg meg til interiørinnreder ved norsk interiørskole og hoppet over til ny karriere som innreder og stylist i oktober 2014 fordi jeg hadde lyst til å gjøre noe annet . Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter. Jeg blogger om jobben og om ting som inspirerer meg.

Kategorier

Arkiv

hits