kurs på høye hæler

HØYE HÆLER - kurs

 

 

 

Ønsker du å mestre å gå på høye hæler?

 

Jeg holder kurs i Oslo med inntil 6 deltakere på hvert kurs.

Kurset er på 6 timer, hver kurskveld er på  to timer.

Pris: 300 kroner for hele kurset 

Å gå på høye hæler er gøy og det skal dette kurset være også.

Gå inn på nettsiden min anette-b.weebly.com og send meg forespørsel om neste kurs.

Høye hæler forbindes med eleganse. Foten ser nettere ut, beina ser lengre og slankere ut. Samtidig viser undersøkelser at kvinner som ofte går i høye hæler er mer vellykket, de får høyere lønn, de får mer makt og menn blir mer tjenestevillig og vennligere innstilt. Desto større grunn til å mestre hælene! 

Høye hæler gjør deg elegant, sexy, stilig og høyreist - forutsatt at du kan gå på dem.

Vil du føle deg sikrere på høye hæler, få en mer elegant gange og føler for mer oppfølgning enn bare å se en læringsvideo på nettet?  Ta kontakt, neste kurs starter snart på Grünerløkka.

Min bakgrunn er basert på egen erfaring med høye hæler og omfattende bruk av stiletthæler. I tillegg har jeg danset ballett i 12 år og drevet med ulike typer dans. Jeg har mannekengkurs og har gått visninger for flere butikker (men det er noen år tilbake i tid).

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er utdannet jurist fra universitetet i Bergen og Aix-en Provence og har jobbet som politiadvokat i mange år. I vår utdannet jeg meg til interiørinnreder ved norsk interiørskole og hoppet over til ny karriere som innreder og stylist i oktober 2014 fordi jeg hadde lyst til å gjøre noe annet . Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter. Jeg blogger om jobben og om ting som inspirerer meg.

Kategorier

Arkiv

hits