#stil

Hei og god kveld. De siste dagene har jeg holdt på med et nytt oppdrag. Jeg har fått et oppdrag der jeg blant annet skal forelså endringer i stuen til et ektepar. De ønsket ikke å gi meg noen føringer verken når det gjelder farger eller stil. Det var ingen gjenstander de ønsket å beholde i rommet og det var heller ikke noe spesielt de ønsket inn i det. Jeg fikk tre holdepunkter: 1) det skulle være en foremll stue og vise stil, 2) det må være sitteplasser til 10 mennesker 3) det skal være barnevennlig.

Ut fra disse retningslinjene har jeg gått for et fargetema i blått, sand, perlemor og gull. Ikke så langt unna fargene på bildet under, men det er ikke mitt arbeid som vises der. I stedet for bare ensfargede vegger foreslår jeg tapet med et stort mønster i lyseblått og sand med litt shimmer i på en vegg. Jeg har valgt ut noen gardiner som er et par nyanser mørkere enn de på bildet og jeg ønsker ikke hvit sofa (barnevennligheten). Jeg har funnet noen kjempefine møbler blant annet på slettvold og neptune home som er inspirerenden. Se bildene under. Jeg håper kunden min liker det. Mr big modulsofa bolia.com

glassbord neptune home

slettvold

slettvold

slettvold

neptune home (dette er for øvrig til et annet rom enn stuen jeg har snakket om over)

neptune home (også til et annet rom enn stuen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er utdannet jurist fra universitetet i Bergen og Aix-en Provence og har jobbet som politiadvokat i mange år. I vår utdannet jeg meg til interiørinnreder ved norsk interiørskole og hoppet over til ny karriere som innreder og stylist i oktober 2014 fordi jeg hadde lyst til å gjøre noe annet . Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter. Jeg blogger om jobben og om ting som inspirerer meg.

Kategorier

Arkiv

hits