et begivenhetsrikt år venter deg

Dette blir et fantastisk år. Dette er året der vi har motet og stå på viljen til å lykkes med det vi ønsker å oppnå. Strekk deg etter skyene og smil. 

 - GODT NYTT ÅR!

Hva med ny sofa for å sette begivenhetene i gang? Jeg synes denne var bare lekker og den heter i tillegg Marilyn. Stort mer feminint kan det ikke bli. Fargen lyser i tillegg energi. Og hva er vel bedre enn disse tingene i samspill for å få ting i gang etter nyttår?

Følg meg gjerne på facebook. Der har jeg lagt ut link til møbelkatalogen dette vidunderet av en sofa er i blant annet. Ellers poster jeg litt forskjellig der. Jeg tar gjerne i mot kommentarer og tips om produkter eller spørsmål. Kanskje jeg eller andre som leser siden kan bistå med å løse dem. 

Jeg jobber som interiørrådgiver og innreder så hvis du er nysgjerrig på hva jeg kan gjøre for deg så er det bare å ta kontakt via facebooksiden min via lenken nederst på siden. Den heter anette-b interiør. 

Jeg er også på pinterest og dere kan gå inn på mine tavler via denne siden. I dag jobber jeg med ideer til leligheter som skal være inspirert av art deco, men ikke slik at man blir slått i bakken av det. Jeg må innrømme at de siste pinningene bærer preg av den jobben, men grav videre og finn inspirasjon til dine prosjekter. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits