i kjeller'n?

Selv om du oppholder deg i kjeller'n trenger det ikke være ukoselig, mørkt og kaldt.

Det er en heldig familie som kommer til å tilbringe det meste av julen i kjelleren, og det uten å synes det er trist i det hele tatt! Sjekk ut dette kule stedet å henge. Her vil gutta kunne spille tv-spill og se film. Hvis ikke foreldrene jager dem ut da, fordi de selv vil se film. :o)

 

Tidligere var det et sted de helst ikke ville oppholde seg og det fungerte som lagerrom for ting som ikke ble brukt. Nå er det gjort om til kinosal med bordtennisbord. LYKKE for hele familien.

Dette er tegninger jeg lagde i forbindelse med prosjektet. Det må sies at det ikke er Angelina som er på veggen, men tegninger gjort av en kunstner som gir fem hollywoodhelter liv på veggen, i sort og hvitt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits