nye prosjekter

hei det humper og går i interiørverdenen. De første månedene er ganske tunge lønnsmessig og mye av det jeg jobber inn nå, får jeg først betalt for om noen måneder når leveransene skjer. Sånn er det bare. 

Nå har jeg hygget meg med å lage to moodboard i dialog med kunde. Det ene gjelder ideskisser til et gutterom og det andre var en kjeller som de ønsket å bruke som både film spill og lekerom. Etter å ha foreslått flere mulige konsepter falt de raskt ned på kino som tema. Her vil en hel vegg bli lagd i sort hvitt med filmhelter som for eksempel humphry bogart, men det blir ikke han, det blir noen langt nyere stjerner ;o). Jeg samarbeider med en som skal lage det. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet! Un

Måten jeg jobber på er at jeg først har et kundemøte og så kommer jeg opp med noen ideer og konsepter. Da har vi et nytt møte og kunden kan si - dette liker jeg, dette liker jeg ikke osv. Jeg tar deretter med meg tilbakemeldingene og utvikler ideene videre. Så utformer jeg et idemoodboard som jeg presenterer for kunden. Dette gjør at de får en retning og ramme rundt valgene de tar. Jeg tenker også på ommøblering og plassutnyttelse selvfølgelig. I etterkant bistår jeg med bestillinger og oppfølgninger. 

Under er mine boards for ideer til de to rommene. De ønsker å iverksette så raskt som mulig og gjerne før jul. Så her går det unna i svingene. Hunger games er en store favoritt og plakater vil henge på gutterommet også, ikke bare i kinoen :o)

Må rushe videre. Ha en fin-fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits