#juletre

Det nærmer seg jul og i går hadde vi jentegløggselskap for 10 jenter på 6 år. Det var dansing, leking, film, pannekaker og godteri. Veldig stas. I den forbindelse hadde jeg og datteren min pyntet litt til jul, men juletrær som de under her. Har vi ikke fått opp enda. Det må vente til juleuken!

 

Houzz Call: Show Us Your Christmas Tree!

Vår førjulspynting til gløggkos med mer var mer moderat, men nisseduken hadde kommet frem :o) 
Det viktigste er at barna har det gøy, ikke at det skal se så forferdelig forseggjort ut. Da ender det bare med at jeg ikke orker å invitere noen. Så lenge man har gode venner trenger det ikke bli så avansert. Det morsomme er å treffes! Pannekakene gikk ned på strak hals. Gløggen, vel det var mest gimmick og de fleste av 6 åringene likte ikke den så godt. Kanskje vi nettopp har begynt en ny juletradisjon. Julegløggparty for jentene:o). Én kommentar

Keths!

07.12.2014 kl.17:25

Titter innom for å ønske deg en fin 2. søndag i advent! Håper helga har vært bra :)

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits