#julestemning2 #london

Hvis det skulle være noen tvil: 

Jeg storkoste meg i London og fikk tid både til te og frisørbesøk mellom alle showrommene. Hvis du vil stikke innom lysbutikker eller showrom til møbler og tilbehør så ligger veldig mange av dem i Fulham road, Kings road og i Pimlico road, Chelsea design centre og området rundt. Samtlige veier jeg har nevnt ligger i Chelsea bydel. Her finnes også Trisha Guild sin butikk i Kings road, men hennes flagship store er i Marylebone High Street 76. I Marylebone village (ikke langt unna Oxford street, ligger også flere showrom (another country, caravane, designers guild, lewis&co, brissi, the conran shop, fired earth osv...For oss som er interessert i litt annen shopping også :o).

Nå har jeg postet litt fra London tidliger, så her kommer bare litt oppsummering og bilder. startet med kaffe med med på costa cafe. Etter en veldig tidlig start fra Oslo trengte jeg både sukker og koffein! Holdt ikke med te da :o)

Synes stolene på costa var stilige til cafeen. De har greid å lage trivelig interiør i en stor cafe ved å bruke både striper og sirkler i samme farger ved siden av skinn(imitasjon)

 

 

Etter det var det rett til frisøren. Jeg benytter anledningen til å klippe og farge i London. Vel burde tatt et "etter" bilde også, men her er altså selfie hos frisøren i toppetasjen på Selfridges.

 

Vel, så var det shoppingen da. En heldig 6 åring får i hvert fall noe fra Disneystore fra denne filmen

og pingvinene er i skuddet i år, disse er kanskje på vei hjem til jul?

Noe av det beste jeg vet er å gå på oppdagelsesferd i London og se på trivelige nabolag og fine utstillinger. Her kommer først et par hus jeg kunne tenkt meg å hatt leilighet i (dream on), bilde av Themsen og så kommer utstillinger fra to ovnprodusenter og Scandium i Chelsea

    


Ovn fra La Cornue - chateau fra 1964.. design andre dupuy

Aga - vel kjent

Scandium:

 
Litt julestemning til slutt inkludert kø!:


  

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits