#julestemning #london

Ok, det er bare å beklage, min store plan om å legge ut bilder fortløpende i London gikk i vasken.  Det er alt for mye å gjøre i London, og når man i tillegg bare har et par dager å gjøre det på så....ja dere vet ting tar tid og man misbruker ikke den tiden på mac! Viktigere ting å gjøre som for eksempel å kjøpe julepresanger, titte, kjøpe noe til seg selv, gå og gå og gå (må jo se hva som finnes - over alt :) )

Nå som jeg er hjemme igjen, kan jeg begynne med hotellet jeg bodde på. hotellet fra midten av 1800-tallet var opprinnelig en skole, men har siden vært brukt til ulike ting. Det var 153 elever på skolen og veinummeret er også 153, her er det noen som er overtroiske... Siden 2011 har det vært hotell. Morsom utforming på bygget, gotisk inspirert i rød teglstein. Innvendig var det gjort om til et boutique hotel. Pent i rolige omgivelser. Jeg hadde rom ut mot hage så det var deilig å være i London og se ut på noen trær og det var stille! Men uansett tror ikke jeg kommer til å bo der igjen. Det var litt for langt unna huzzle and buzzle i London for meg (Hammersmith). Jeg liker å være midt oppi tingene :o). 

Hvis du er nysgjerrig på hvilket hotell det er så var det St. Paul's hotel. Det koster egentlig ganske mye per natt, men via hotel.com var det satt ned til "vanlig" pris. Og her kommer et lite tips - jeg er med i hotel.com bonusprogram. Dvs at hver 11 natt får du en rabatt som jeg tror tilsvarer gjennomsnittsprisen av hva du har betalt for de første 10 nettene. For min del innebar det at jeg kun betalte 250 kroner når jeg brukte bonusovernattingen. Ikke dårlig hva! Hadde jeg valgt et billigere hotell så hadde jeg ikke måttet betale noe i det hele tatt, men jeg tenkte det var verdt de 250 kronene ekstra :o)

Her er noen bilder fra hotellet:

 

mitt rom!


 

utsikt fra rommet


restaurant området- og se syltetøyglasslokket! "eat well love life" visdomsord  på glass ;o)

Nå må jeg ha mer kaffe!

see you!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits