#ønskeliste #jul #london

hei, nå er jeg i London, en av mine favorittbyer. Den andre store favorittbyen er New York. Men altså London - deilig å være tilbake. Dagen har gått med til juleshopping og å være hos frisøren. Det ble ikke så mye til meg, men jeg har noen ønsker til meg selv også, jeg tok bilder av dem jeg. Jeg har tatt de mer moderate ønskene med, kanskje det kan havne på andres ønskeliste også. Av de ikke moderate ønskene så tok jeg bilde av Tiffany's også, men fant ut at jeg like gjerne kunne la være å poste det. Ingen smykker derfra uansett hvor mye jeg setter det opp på listen. Jeg lurte på om jeg skulle sette opp et av husene her i Chelsea området også, men utelot det av samme grunn. Med mindre dere kjenner en som gjerne kjøper det til meg da. Det er bare å si i fra så kan jeg opplyse hvor de skal henvende seg for å overbringe gavene;o). 

Vel ønskeliste først, mer design i morgen:o) Har du lagd din ønskeliste enda? Her er mine 10 moderate ønsker for julen: 

1) abonnement på et eller flere interiørmagasiner

2) det er deilig å krype opp i sofaen 1. juledag med en kopp te eller og bare nyte en sjarmoffensiv av en bok. Dette er boken jeg vil ha med meg i sofaen denne julen :o).


3) Nydelige porselenskrus for take away kaffen med tett look. 
4) Boken til Abigail Ahern, guru i interiør

 

5) Jakke i tartanmønster. Denne er fra Forever 21

6) Mums organiser. Hvordan skal jeg ellers holde styr på egne avtaler så vel som datteren min sine. Det hjelper at den er veldig fin i tillegg.

7) Ingen jul uten reinsdyr

8) Jeg elsker rødt, også brannmansrød.

9) Organisers og notebooks. Små juveler som gjør arbeidsdagen gladere.

Boss Ma Vie

10) Boss nye parfyme. Den lukter deilig, men jeg ønsker meg den mest pga teksten som beskriver den: 

BOSS MA VIE pour Femme was inspired by the independent spirit of a woman as she pauses to indulge in the simple moments in life; in this moment, she is at her most captivating, exuding a glow of femininity and confidence. Fresh, indulgent and fulfilling, this perfume created around the cactus flower invites you to take time to savour your life. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits