#moodboard -oppdrag utført

I dag skulle jeg gjennomgå moodboardet jeg hadde lagd til den skolen jeg har nevnt tidligere. Da jeg kom inn måtte jeg bare le, for de hadde allerede satt i verk planene på bakgrunn av tidligere møter og skissene de hadde fått tidligere, og som vi var blitt enige om. Så nå er hele kontoret snudd opp ned og på hodet. De var kjempe fornøyde! De hadde også fått mange gode tilbakemeldinger fra andre som kom innom kontoret deres. Jeg er glad kjempe glad for at de liker det. Så da jeg kom inn dit i dag, så åpnet jeg med å si at "jeg ser alt er gjort allerede så jeg kan jo bare gå igjen";). Men jeg gjorde jo ikke det, for det var jo noen valg om farger og materiell vi skulle gå igjennom også selvfølgelig. 

Så nå blir det å følge opp litt bestillinger med mer for dem. Utrolig herlige folk å jobbe for. Mange ideer og tilbakemeldinger fra alle sammen, kritiske blikk og gode tilbakemeldinger. Me like!

Under ser dere den ene siden av moodboardet, med skisse som Pia har lagd for meg. Hvis dere lurer på elefanten, så skal den være på veggen i kjøkkenet som blir i den ene "boksen" nederst i høyre hjørnet på skissen.

Ha en kjempe fin kveld!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits