vidunderlig innedag

Så deilig i dag! Været tilsier inneaktiviteter så jeg har kost meg med interiørblader og en gammel kassiker av en film som absolutt anbefales. Jeg har sittet og ledd og grått i sofaen i halvannen time nå. Ikke pga interiørbladene altså, det hadde vært noe. Nei, jeg har blitt en skikkelig lettrørt personer, men et sted får grensen gå. Jeg henviste til filmen. Det var Sophia Loren på sitt beste. Jeg har ellers sittet ved mac'en og jobbet litt med planer for bedriften og i tillegg har jeg lagt til noen nye pins til på pinterest, så følg meg der hvis du har lyst :o).

Ellers har dagen blitt benyttet til å sende mail til foreldrene i klassen om litt ymse siden jeg er klassekontakt. Som veldig mange, så er også vi foreldre og lærere på Grünerløkka skole opptatt av mobbing, og ikke minst av å gjøre noe før det går så langt at det kan kalles mobbing. Min oppfordring til alle er å tørre å bry seg om hvordan andre har det. Ta vare på hverandre og vær oppmerksom, ikke bare på egne barns vegne, men også på andres. Du kan hjelpe. Kanskje har mange lest om lærer Bjørndalens metode de siste dagene/årene. En fellesnevner for at skolehverdagen skal bli god for alle er at vi må bry oss om hvordan de rundt oss har det, og tørre å gjøre vårt for at den skal bli slik vi selv ville likt. Det var dagen lille bønn til oss alle fra de som trenger det mest.

Tilbake til hvordan inntjeningen går. Jeg har snart jobbet med dette i en måned på fulltid. Heldigvis ser jeg at avtaleboken min begynner å fylles opp med oppdrag, møter og aktiviteter. Det er jeg fryktelig glad for, selv om det enn så lenge kun holder til saltet og ikke til maten ;o). En av tingene ved å starte opp, er at man tar seg fryktelig dårlig betalt i starten, for man er jo ny og må komme deg inn på markedet. Det er normalt, men fryktelig dumt når det kommer itl lønningsdag. Men hey, luft og kjærlighet, hva. Vi kan leve lenge på det. Vel det var det med kjærlighet da..hm.

Nok om det.

Jeg gleder meg til å legge ut flere bilder på bloggen fra prosjektene jeg holder på med etterhvert og hvordan jeg jobber, men jeg har ikke helt funnet malen for hva jeg vil legge ut. Jeg har jo kunder å ta hensyn til her. Jeg håper også å kunne rapportere litt fra interiørfronten i London om halvannen ukes tid så følg meg gjerne her på siden. Jeg skal forsøke å legge ut litt fra de ulike magasinene og også fra designbutikker. Jeg gleder meg! Jippi!

Hvis du har lyst til å fornye hjemmet ditt og har god tilgang på pinner, sjekk ut pinterest siden min med blant annet forslag til 20 måter å bruke pinner og kvister på. Jeg fant den 21. måten, og har lagd meg en lampe over kjøkkenøya, ved hjelp av to litt tykke furukvister, tre pærer med ledning og fiskesnøre. Funker som et uvær. Og litt stolt er jeg fordi jeg har lagd den helt selv :o). 

Kos deg i høstmørket!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits