Interiøroppdrag på ungdomsskole

hei, 

I serien, hvordan går det med å få oppdrag, lønn og livet ellers, så kan jeg i dag melde at jeg har jeg vært på en ungdomskole og sett nærmere på arbeissituasjonen for de som jobber i administrasjonen.

I kontorlokalet som er åpent, er det mye ferdsel både av ansatte og elever.  De som jobber der har behov for mer arbeidsro og forbedrede ferdselsårer. Samtidig skal det åpne og pulsverende beholdes. Konoret fungerer som limet i skolens logistikk. Målet er at lokalet skal gjøres brukervennlig for alle som benytter det, i tillegg til å skape en gjennomført stil. En spennende oppgave der gjenbruk av eksisterende møbler står høyt på agendaen. (dette høres ut som case oppgave for interiørskoler..;o) )

 Jeg gleder meg til å sette i gang og presentere de første ideene for skoleledelsen neste uke. På dette oppdraget jobber jeg sammen med en som heter Pia. Hun går interiørinnreder kurset nå. Det er utrolig praktisk å være to når man skal måle "ørten" varianeter av kontormøbler, vegglengder og vinduer etc. I tillegg tenker ofte to hoder bedre enn ett, så jeg tror vi kommer til å komme med noen gode løsningsforslag. På neste møte får vi vite det. Jeg har sagt til skoleledelsen at neste møte er hva jeg kaller et "bruk og kast møte". Det innebærer at  vi kommer med noen forslag, de sier hva de liker og ikke liker og ut fra tilbakemeldingene jobber jeg videre med forslaget.  

Et spennende og litt anderledes oppdrag.

Ha en fin dag! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits