soverom til begjærI dag hadde jeg tenkt til å legge ut flere fine soveromsbilder, men av en eller annen grunn får jeg ikke lenkene til å fungere i dag så da blir det noen få foto i stedet. Beklager det , men jeg får jobbe med teknikken her. 

Det jeg hadde tenkt til å få frem var at vi kan dra ut noen elementer fra bildene til våre soverom, vi trenger ikke kopiere fullt ut. Vi kan like fargene eller kombinasjoner eller et par løsninger som vil fungere godt hos oss selv. For eksempel er det veldig i tiden med låvedører på synlige skinner. Det kan være praktisk i trange leliligheter der det er vanskelig å få på plass skapdører, eller soveromsdøren for den saks skyld. Eller hva med pendler fra taket i stedet for den vanlige nattbord-lampen? Da sparer vi plass på nattbordet også, eller hva med farge eller mønster i taket?. Vel dette skulle jeg liksom ha illustrert nå med flere fine bilder. Det blir bare noen få.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits