soverom à la Nature

jeg jobber med et interiør til et soverom. Det skal være sengeteppe (stripete) og gardiner (blomstrete) og en rullegardin som stenger lyset ute, i tillegg til teppe (ull). Min ide er også lage headboard av furukvister og ha nattbord i furustubber (gjerne flere satt sammen med et grønt lærbelte i samme grønnfarge som stoffet, strammet rundt dem for å holde de dem sammen (egen design). I tillegg til hengende svarte/mørke nattbordlamper fra taket. Gulvet skal være i plankemønstret vinyl - gråtoner, dere skimter den i høyre hjørne øverst (flere grunner til at vinyl er anvendelilg - en er at det tåler å bli vått (don't ask) og på en vegg skal det være stråtapet antakeligvis den mørke som er på bildet. Ser dere det for dere? 
2 kommentarer

OSLOFRU

31.10.2014 kl.15:09

Så spännande :) Hoppas du får en härlig halloween ;D

anettebsworld

31.10.2014 kl.15:41

OSLOFRU: Tusen takk! Og det samme til deg. For meg er det Halloween med 6 åringen min, utkledd som Claudeen fra Monster High - hun altså, ikke jeg :o)

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits