31.10.2014

Vel, nå har jeg fått første lønnsslipp som interiørinnreder. He he, vet ikke om jeg bør le eller gråte ;o). Og så har jeg fått beskjed av han jeg jobber for at jeg må lære å senke skuldrene og ta det litt rolig. Rett og slett slappe av. Vel slappe av og go with the flow er ikke akkurat kjernekompetansen min. Jeg føler at jeg har litt igjen før jeg når dit, og det er vel understatement of the year...

Når det er sagt så forstår jeg at jeg har noe å vinne på å være mer avslappet. En av grunnene til at jeg ønsker å gjøre noe annet er for å bruke flere sider av meg selv og finne balanse i hverdagen og ergo i livet.  Likevel blir jeg innhentet av min inngrodde væremåte. Hvorfor greier jeg ikke å slappe av når jeg faktisk har mulighet? Svaret ligger antakeligvis i min natur. Jeg elsker å drive frem noe, og se reslutater. Hvis ikke jeg kan være til nytte eller gjøre nytte for meg, hvorfor er jeg til? Flere enn meg spør om akkurat det samme, og jeg tviler på en åpenbaringen gjennom bloggen. Likevel er det nyttig å tenke gjennom. Hva er mitt avtrykk og hva sier det om meg?

Bakgrunnen for dagens filosofering er at jeg har vært ute og løpt. Det er faktisk en av de veldig gode tingene med å disponere over egen dag, jeg kan trene når det passer meg. Uansett, det er utrolig hva hodet tenker på når kroppen blir sliten. Jeg har funnet ut et par ting:

1) Nyt friheten.

2) Gode ting kommer til gode personer.

Og det er noe å huske på for oss alle. 

Ta vare på dere selv og andre og ha  en super Haloween!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits