Kveldssamling med gjennomgang av kolleksjonene

I går var jeg på produktgjennomgang av noen av at wallpaper sine produkter. En morsom kveld med flere interiørinnredere og sjefen sjøl, hvor vi fokuserte på tapeter, tepper og skodder. Jeg må skryte litt av produktene for de er miljøvennlige, bærekraftige og kvalitativt gode. Det er utrolig morsomt å jobbe med produkter man kan stå inne for. På bildene ser dere ca en promille av utvalget :o). I tillegg kommer også produkter fra andre som jeg også foreslår for kunder. Det er kort sagt mye å sette seg inn i.

For meg som er ganske ny i gamet er det å gjøre seg kjent med produktene noe jeg kommer til å fokusere mye på fremover. En måte å gjøre det på er selvfølgelig å være mye tilstede på showrommet på Grünerløkka og bla seg gjennom teppepermer, gulvpermer, tapetbøker, gardinprøver osv. I tillegg til å bruke produktene aktivt i moodboards. Så jeg kommer til å sitte på showrommet på torsdagene fremover (med mindre jeg har kundeavtaler), så er du i nærheten er det bare å stikke innom. 

På bildene over ser dere tapet med fløyel og teppeprøver i ren ull. Nederst til venstre ligger en skoddeprøve. Som dere ser av bildet rett over er skodder en måte å skape atmosefære i et rom, i tillegg til å fungere som effektiv lysskjerming. 

I bildene under er det utdrag fra noen av de nye tapetkolleksjonene.


 
Hva med en av disse tapetene på en vegg på soverommet? Dramatisk, romantisk eller elegant...jeg må visst pusse opp snart, men i hvilken stil..? :o) Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettebsworld

anettebsworld

41, Oslo

Jeg er stort sett fornøyd med tilværelsen, men av og til må det forandringer til. Forandringen jeg gjorde var at jeg etter mange år som yrkesaktiv jurist begynte som interiørinnreder på fulltid. Jeg er utdannet innreder og interiørveileder ved norsk interiørskole. Jeg jobber selvstendig og for firmaet At Wallpaper. Ellers er jeg mamma til verdens beste datter, hjemmearbeidende, utearbeidende og alt hva som ellers kreves.

Kategorier

Arkiv

hits